view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Leeghwater Techniek Festival

Leeghwater Techniekfestival

Op 28 september vindt het Leeghwater Techniekfestival van Gezelschap Leeghwater plaats. Het Leeghwater Techniekfestival is de eerste Lustrum activiteit die gehouden wordt voor het 150 jarige bestaan van de oudste studievereniging van Nederland! Het zal plaatsvinden op het mekelpark voor de aula en de faculteiten 3mE en TNW van de TU Delft.

Leeghwater Techniekfestival zal vol staan met met innovatieve en vooral interactieve stands van bedrijven, startups, dreamteams en projecten van de TU Delft. Zie hieronder een overzicht van de deelnemende bedrijven en dreamteams. Dit alles gebeurd onder een relaxte sfeer, waar ruimte is voor een hapje en een drankje. Daarnaast zal er gelijktijdig een grote, nog bekend te maken, lustrum stunt door onze hoofdsponsor Huisman georganiseerd worden voor de adrenaline junks.  

Mocht je meer willen weten of als je vragen hebt kan je altijd mailen naar de Lustrum Commissie via lustrumcommissie@leeghwater.nl of bellen naar 015-2786501. Meer informatie is ook te vinden op het facebook event. 

VIRO
PPMselect

Realisatie: verenigingenweb