view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Lustrumreis

De Lustrumreis, de reis die de kroon spant wanneer het gaat om de reizen binnen Leeghwater, is een 3-weekse intercontinentale reis. Deze reis zal het 30e lustrumjaar afsluiten in de zomer van 2018.

Samen met 30 olifanten en 3 professoren zal de lustrumreis op avontuur gaan om te zien hoe de lokale prachtige Werktuigbouwkunde in theorie en praktijk wordt toegepast. Tijdens de reis zullen we niet alleen toekijken, maar ook diepe sporen achterlaten. De meegereisden zijn namelijk allemaal eind bachelor of masterstudenten en zullen zich niet inhouden om de universiteiten, bedrijven en mensen te voorzien van hun kennis. De olifanten brengen natuurlijk buiten hun kennis ook sfeer met zich mee en dit zal zich vaak tonen gedurende de reis.

De volgende Lustrumreis zal plaatsvinden in de zomer van 2018. De locatie van deze reis is het uitgestrekte en verre Australië. Dit is natuurlijk een gelegenheid om een reis te ervaren die nooit meer vergeten zal worden. De uitverkoren reizigers zullen een case van 100 uur per persoon binnen het bedrijfsleven afronden in duo's om hun kennis aan te tonen voor vertrek. De ervaring opgedaan tijdens deze case zal natuurlijk tijdens de reis veelvuldig worden besproken.

Het 30e Lustrum van Gezelschap Leeghwater is mede mogelijk gemaakt door:

VIRO
Talenture

Realisatie: verenigingenweb