view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Lezingen

 • 26-26 maart

  (De week van) Lunchlezing Arcadis

  Lezingen

  Wil jij meer te weten komen over wat jij als werktuigbouwer bij een Engineering &design Consultant allemaal kan doen?

  (De week van) Lunchlezing Arcadis
 • 02-02 april

  Lunchlezing TWD

  Lezingen

  TWD is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in het creëren van op maat ontworpen gereedschappen en structuren waarmee er transport- en installatieprojecten veilig en op tijd uitgevoerd kunnen worden. TWD is te beschouwen als een echte probleemoplosser met een grondige kennis over structurele en mechanische engineering, hydro-dynamica, eindige-elementenmethoden en ontwerp voor offshore-omstandigheden.
  Naast de ontwikkeling van praktische installatiemethoden en het ontwerp van de benodigde gereedschappen, kunnen TWD-ingenieurs assisteren tijdens de inkoop-, fabricage- en mobilisatiefase. Deze aanpak stelt hen in staat om de vereiste doorlooptijden in te korten, de bijdragen van verschillende onderaannemers goed te integreren en ervoor te zorgen dat vele constructies naar behoren functioneren.

  Lunchlezing TWD
 • 25-25 april

  Lunchlezing TNO

  Lezingen

  De satelliet afdeling van het onderzoeksinstituut TNO komt in de lunch van 25 april vertellen over een spectaculaire nieuwe technologie: Satelliet communicatie door middel van lasers. Op deze manier kunnen satellieten veel sneller en preciezer met elkaar communiceren en informatie overdragen. Kom allemaal naar deze lunchlezing! 

 • 07-07 mei

  (De week van) Lunchlezing ASML

  Lezingen

  Wil jij weten wat de techniek is achter het maken van chips op een schaal kleiner dan de dikte van een haar?

  (De week van) Lunchlezing ASML
Sioux CCM
prodrive
Nouryon

Realisatie: verenigingenweb