view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Lustrum

 • 28-28 oktober

  Alumnidag

  Lustrum

  Ter ere van het 150 jarig bestaan van Gezelschap Leeghwater en het 5e lustrum van Vereniging Oud Leeghwater, organiseert Vereniging Oud Leeghwater een alumnidag. V.O.L. is de alumnivereniging van Wertuigbouwkunde, u kunt zich hier vrijblijvend voor inschrijven op leeghwater.nl/alumni

 • 18-18 november

  Medewerkersdag Meet3mE

  Lustrum

  Het programma biedt een gevarieerde kijk op het 3mE-onderwijs en -onderzoek. Je kunt kiezen uit vele activiteiten waaronder de 3mE backstagetour, een lezing van Hans Goosen, een game in het Roboticalab door Tamas Keviczky en Javier Alonso-Mora, een PhD Pub Quiz of een lezing tussen gereconstrueerde schilderijen over technisch kunstonderzoek door Joris Dik. Je kunt de werkplek laten zien en er zijn door de faculteit heen tal van leuke en leerzame activiteiten voor grote en kleine kinderen. Meer informatie over het programma volgt de komende weken via deze website.

  Medewerkersdag Meet3mE
 • 15 december

  Lustrum Gala - 150 jaar Gezelschap Leeghwater

  Lustrum

  Lustrumgala - 150 jaar Leeghwater

 • 18 december

  Opening Diesweek

  Lustrum

  Op 16 december bestaat ons Gezelschap  precies 150 jaar. Om dit te vieren zullen er een week lang allerlei activiteiten plaatsvinden. De start van deze diesweek begint op 12 december. Verdere informatie zal spoedig volgen. 

 • 18-22 december

  Diesweek

  Lustrum

  Op 16 december zal ons Gezelschap precies 150 jaar oud zijn geworden. Om dit te vieren, zullen er een week lang verschillende activiteiten plaatsvinden in en rondom 3me. Verdere informatie zal spoedig volgen.

 • 19-19 december

  Leeghwater Lustrumlezing Dinsdag

  Lustrum

  Op de eerste dag van de Diesweek zal er een lustrumlezing plaatsvinden. Diverse sprekers zullen hier een interessant verhaal vertellen. Verdere informatie zal spoedig volgen.

 • 16 mei

  Bedrijvenchallenge

  Lustrum

  Verdere informatie volgt. 

VIRO
PPMselect

Realisatie: verenigingenweb