Samenwerken

Gezelschap Leeghwater staat altijd open voor samenwerkingen met bedrijven.

Wij proberen namelijk zo goed mogelijk onze studenten te informeren naar de mogelijkheden in het bedrijfsleven. Met momenteel zo'n 4000 werktuigbouwkundige studenten zijn wij de grootste studievereniging van Delft en hebben daardoor een enorm bereik binnen de universiteit. Wat verder de studie Werktuigbouwkunde typeert, is dat het een erg brede studie is waarin veel verschillende wiskundige en natuurkundige vakken gevolgd worden en ook nog eens in de praktijk moeten worden toegepast tijdens de projecten. Denk hierbij aan statica, dynamica, stromingsleer, mechatronica en ga zo maar door. Hierdoor is de werktuigbouwer een allround technische student met een sterk analytisch denkvermogen die op ontzettend veel vlakken te werk kan gaan.

Doordat Werktuigbouwkunde zo'n brede maar wel diepgaande studie is, zie je dat onze studenten bij een ontzettend breed scala aan bedrijven terechtkomen. Denk hierbij aan de offshore, consultancies, ingenieursbureaus, ICT en de financiële wereld.

Er zijn verschillende activiteiten waar bedrijven aan kunnen deelnemen. Gedurende het jaar organiseren wij onder andere lezingen, excursies en cases. Vaak zijn dit ook dingen die onze commissies opzetten, zoals een business tour of een buitenlandreis. Naast onze eigen activiteiten staan we ook altijd open voor het promoten van uw eigen activiteiten, voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of wilt u graag wat meer informatie? Bel of mail dan gerust naar onze Commissaris Externe Betrekkingen, Max Leenstra

Mail: extern@leeghwater.nl
Tel:

015-2783060

06-14149942

menu