view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Algemene informatie

Gezelschap Leeghwater heeft een lange historie op het gebied van het Bachelor onderwijs. Zo heeft het Gezelschap een Commissaris Onderwijs Bachelor die zich met het bachelor onderwijs bezig houdt. De Commissaris Onderwijs voor het academisch jaar 2017-2018 is Deanne van der Slikke.

Het takenpakket van de Commissaris Onderwijs Bachelor bestaat onder andere uit het bewaken van de kwaliteit van het onderwijs en het monitoren van de huidige vakken. Dit doet zij door onder andere per studiejaar een studenten panel van 10 studenten te vormen en met deze panels, kwaliteitszorg, docenten en onderwijsdirectie een aantal keer per periode om tafel te zitten en het onderwijs te evalueren. Daarnaast neemt de Commissaris Onderwijs Bachelor plaats in de opleidingscommissie van Werktuigbouwkunde en werkt hij nauw samen met de Commissarissen Onderwijs uit de Facultaire StudentenRaad van 3mE.

Als je klachten, opmerkingen of verbeterpunten hebt op het gebied van het onderwijs, laat het haar dan weten. Stuur een bericht via het klachtenformulier, mail naar bachelor@leeghwater.nl of kom langs kantoor en spreek haar aan! 

VIRO
PPMselect
Play Store
App store

Realisatie: verenigingenweb