view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Minors

Minor

In je minor krijg je de kans om naast je studie Werktuigbouwkunde jezelf een half jaar te verbreden in een andere studierichting voor 30 studiepunten. Je kunt de minorruimte bijvoorbeeld gebruiken om je al wat beter voor te bereiden op je Master, te schakel naar een andere studie of een buitenlandervaring op te doen. Zo kan je kiezen voor een standaard minor aangeboden door de TU Delft, Erasmus Universiteit of Universiteit Leiden, kiezen voor de vrije minor of kiezen om een half jaar aan een buitenlandse universiteit te studeren.

Minor in Delft, Rotterdam of Leiden

De TU Delft biedt in totaal een twintig tal minors aan voor haar studenten. Voor meer informatie over de minoren in het algemeen en om te kijken welke minoren dat allemaal zijn, klik je hier! Om alle informatie en mogelijkheden te bekijken voor de minoren in Rotterdam en Leiden, klik je hier!

Vrije Minor

Het is ook mogelijk om zelf je minorruimte in te vullen. Meer informatie is hierover te vinden door hier te klikken

Minor aan een buitenlandse universiteit

Wil je je minor in het buitenland doen? Dat kan! 3mE heeft uitwisselingsprogramma’s met universiteiten over de hele wereld. Echter vinden er voor de beste plekken altijd een selectie plaats, daarom is belangrijk dat je daar al vroeg van op de hoogte bent. De selectie wordt gebaseerd op je cijfers, CV en motivatie brief.

Om je minor in het buitenland te doen, dien je in bezit te zijn van je propedeuse. De deadline voor aanmelding zal in december of januari (een jaar voor aanvang van de minor) liggen. Op dat moment moet je je eerste jaar hebben afgerond.

Voor meer informatie over studeren in het buitenland kijk je op: www.studyabroad.3me.tudelft.nl

VIRO
Play Store
Windows store
Talenture

Realisatie: verenigingenweb