view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Boeken

*** Eerstejaars boekenverkoop 2017-2018 ***

Bestel hier je eerstejaars boekenpakket!

Speciaal voor de aankomende WB studenten organiseert Gezelschap Leeghwater ieder jaar een Eerstejaars Boekenverkoop. Dit jaar zal de boekenverkoop bestaan uit een ophaalmoment van het eerstejaars boekenpakket vanaf 10:00 uur op maandag 4 september in 't Lagerhuysch op faculteit 3mE.

De Eerstejaars Boekenverkoop is dit jaar vernieuwd. Het is nu al mogelijk om in de zomer nieuwe studieboeken bij Gezelschap Leeghwater te bestellen. Bij aanschaf van het boekenpakket via deze webshop krijg je een bevestigingsmail met een bijlage met jouw speciale barcode voor het boekenpakket. Op maandag 4 september kan je vervolgens je eerstejaars boekenpakket ophalen op de faculteit met de ticket met jouw speciale code. Het boekenpakket kost €312.05 inclusief de Leeghwater studentenkorting en €0,50 servicekosten. In het boekenpakket zitten alle boeken die nodig zijn voor de eerste drie periodes van het eerste jaar. Hieronder staan alle boeken van het boekenpakket.

Linear Algebra and its Applications, 5th edition, David C. Lay
ISBN: 9781292092232 - €62,75
Calculus Early Transcendentals, International Metric Edition 8th Edition, James Stewart
ISBN: 9781305272378 - €62,20
Mechanics for Engineers, Statics 14th Edition, R.C. Hibbeler
Mechanics of Materials, 9th SI Edition, R.C. Hibbeler
Engineering Mechanics, Dynamics, 14th SI Edition, R.C. Hibbeler
ISBN: 9781292175577 (valuepack) - €151,00
Werktuigkundige systemen, Cool
ISBN: 9040724512 - €27,60
Werktuigkundige systemen, Vraagstukken en antwoorden, Cool
ISBN: 9789040712906 - €8,00

Eind augustus krijg je door middel van een mail van de faculteit 3mE met een eerstejaars rooster hoe laat je het boekenpakket op kan halen in het Lagerhuysch op 3mE. De tijd hangt af van de cluster 
en de projectgroep waarin je bent ingedeeld.

Om boeken te kunnen kopen bij Gezelschap Leeghwater dien je lid te zijn van onze studievereniging. De aankomende studenten die zich al hebben opgegeven voor het Nuldejaarsweekend van Leeghwater, hebben bij de inschrijfprijs van het weekend al het lidmaatschap van €15 betaald. De studenten die helaas niet bij het introductieweekend van Werktuigbouwkunde kunnen zijn, maar wel het boekenpakket hebben aangeschaft via deze webshop, moeten bij het ophaalmoment nog eenmalig €15 voor het lidmaatschap van Gezelschap Leeghwater betalen. Het lidmaatschap is voor de rest van je studententijd geldig. Het is alleen mogelijk om dit bedrag te pinnen.

Het is alleen mogelijk om tijdens de boekenverkoop een eerstejaars boekenpakket op te komen halen. Vanaf dinsdag 5 september is het pas mogelijk om het boekenpakket of losse eerstejaars boeken te kopen op het Leeghwater kantoor.

Voor vragen over de boekenverkoop kan je mailen naar bachelor@leeghwater.nl.

Bestel hier je eerstejaars boekenpakket!

*** Reguliere boekenverkoop ouderejaars ***

*** Heb jij je boeken niet meer nodig? Of wil je graag juist tweedehands boeken kopen? Kijk dan in onze boeken marktplaats! ***

Tijdens de boekenverkoop worden alle boeken van Q1 voor de tweedejaars studenten verkocht. De boekenverkoop start vanaf dinsdagmiddag 5 september in het Leeghwater kantoor. Het is uitsluitend mogelijk om met pin te betalen dus niet met cash of creditcard

Gezelschap Leeghwater neemt geen verkochte boeken weer terug in!

De boeken van de Bachelor Werktuigbouwkunde (behalve minor boeken) worden uitsluitend bij het Leeghwater kantoor verkocht. Onder het kopje 'Bachelor Boeken' vind je welke boeken je nodig hebt voor elk studiejaar. 

Boeken voor Werktuigbouwkunde Masters worden deels op het kantoor in de online boekenwinkel verkocht. Klik hier voor de online boekenwinkel van Gezelschap Leeghwater. Onder het kopje ´Master Boeken´ vind je welke master boeken we op ons kantoor verkopen.

*** Heb jij je boeken niet meer nodig? Of wil je graag juist tweedehands boeken kopen? Kijk dan in onze boeken marktplaats! ***

VIRO
PPMselect
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb