Delft Career Days

Delft Career Days is de grootste technische carrièrebeurs voor banen, stages en afstudeeropdrachten van de Benelux. Elk jaar is Delft Career Days voor meer dan 3300 Delftse studenten dé start van hun carrière. Ook ter orientatie of een stage biedt Delft Career Days je een unieke kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met hoog aangeschreven bedrijven. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de secretaris van DCD via onderstaande contactgegevens, of kijken op www.dcd.tudelft.nl/nl

Bestuur

Delft Career Days is ontstaan uit twee losstaande beurzen: ‘De Bedrijvendagen Delft’ en het ‘Bedrijvencarré’. Deze werden georganiseerd door verschillende studieverenigingen verbonden aan de TU Delft. Op aanraden van het bedrijfsleven besloten vijf studieverenigingen in 1995 samen één grote bedrijvenbeurs te gaan organiseren. Deze verenigingen vormen nu samen 'het Pentagon'. Die bestaat naast Gezelschap Leeghwater (Werktuigbouwkunde) uit Technologisch Gezelschap (Scheikundige Technologie), Vereniging voor Technische Physica (Technische Natuurkunde), V.S.V. Leonardo da Vinci (Lucht- en Ruimtevaarttechniek) en W.I.S.V.  Christiaan Huygens (Wiskunde en Informatica). Per studievereniging neemt één bestuurslid zitting in het bestuur van Delft Career Days. Deze mensen hebben dus zitting in twee besturen tegelijkertijd.

Functies

Functie Naam Vereniging
President Bram Zijlstra Vereniging voor Technische Physica
Secretaris Daphne Feberwee Gezelschap Leeghwater
Thesaurier Stijn Duivenvoorden Technologisch Gezelschap
Commissaris Promotie Marieke Breddels V.S.V. Leonardo Da Vinci
Commissaris IT Misha Kaptein W.I.S.V. Christiaan Huygens

Promotion & Information Team

Het Promotion & Information Team, ook wel het PIT, ondersteunt het bestuur van Delft Career Days bij hun organisatie. Zij helpen mee door promo gadgets te verzorgen; het bedrijvenboek te maken en te ondersteunen bij de algehele organisatie. Elk jaar is het PIT, evenals het bestuur van DCD, samengesteld uit één afgezant van elk van de vijf organiserende studieverenigingen. Dit jaar vertegenwoordigt onze eigen Claire Garretsen ons Gezelschap in het Promotion & Information Team. 

Functies

Functie Naam Vereniging
President Tijmen God V.S.V. Leonardo da Vinci
Secretaris en Commissaris Extern Jesse van der Veen  Vereniging voor Technische Physica
Commissaris Gadgets Carsten van der Vliet W.I.S.V. Christiaan Huygens
Commissaris Lay-out Tessa Roubos Gezelschap Leeghwater
Commissaris Social Media Renske Overbosch Technologisch Gezelschap
QQ'er Marieke Breddels V.S.V. Leonardo da Vinci

Contact

Als u contact op wil nemen met het DCD-Bestuur kunt u de secretaris van het bestuur, Daphne Feberwee, benaderen.

Secretaris secretary-dcd@tudelft.nl 015-2781900

Als u contact op wil nemen met het Promotion & Information Team dan kunt u contact opnemen met het algemene mailadres.

Algemeen pit-dcd@tudelft.nl
menu