TenneT

Branche / Vakgebied
Oil and Energy, Renewables and Environment
Vereiste taal
Nederlands

Over TenneT

Werk in de voorhoede van de energietransitie

TenneT is Europa’s eerste grensoverschrijdende netbeheerder én Europa’s eerste netbeheerder op zee. We realiseren complexe projecten die nergens anders in Europa te vinden zijn - en soms zelfs nergens ter wereld! TenneT is voortdurend op zoek naar gedreven mannen en vrouwen met een passie voor energie die de energietransitie willen helpen vormgeven. We bieden je een technisch georiënteerde, internationale werkomgeving waarin je nauw samenwerkt met collega's uit allerlei disciplines.

Werken bij TenneT betekent dat je één van de grootste maatschappelijke uitdagingen van deze tijd helpt realiseren: de energietransitie. Als één van de grootste elektriciteitstransporteurs van Europa speelt TenneT daarin een sleutelrol.

Persoonlijke groei
De energietransitie zorgt voor een ongekende dynamiek. TenneT is dan ook continu in beweging en aan interessante projecten hebben we geen gebrek. We investeren volop in ons net én in de ontwikkeling van onze mensen. Bij TenneT heb je dus volop mogelijkheden om je carrière in een stroomversnelling te brengen.

Over TenneT
TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO). Wij ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren het hoogspanningsnet in Nederland en grote delen van Duitsland. Daarnaast faciliteren wij de Europese energiemarkt door onze 16 interconnectoren naar omringende landen. Wij zetten ons in voor een veilige en betrouwbare levering van elektriciteit, nu en in de toekomst, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Wij transporteren elektriciteit over een netwerk van bijna 24.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen naar meer dan 42 miljoen eindgebruikers en houden daarbij vraag en aanbod van elektriciteit te allen tijde in balans. Met onze 5.700 medewerkers realiseren we een omzet van 4,5 miljard euro en een totale activawaarde van 27 miljard euro. TenneT is één van de grootste investeerders in nationale en internationale elektriciteitsnetten op land en op zee. TenneT stelt alles in het werk om tegemoet te komen aan de behoeften van de samenleving door eigenaarschap en moed te tonen en door met elkaar verbonden te zijn.

Wil jij meer weten over het werken bij TenneT? Neem dan deel aan één van de activiteiten die TenneT in samenwerking met Leeghwater organiseert!

Ben je nu al nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op www.tennet.eu of www.werkenbijtennet.nl

Partners

menu