Eerstejaars Opstart Commissie

Bijna alle evenementen, publicaties en activiteiten van Leeghwater worden georganiseerd door commissies. Een commissie bestaat uit studenten die hier naast hun studie mee bezig zijn. Ze organiseren reizen, lezingen, sport-, carrière activiteiten en verscheidene borrels en feestjes! Wil je meer info over de commissies die er allemaal zijn? Klik op de foto's hieronder!

Er zijn commissies die starten in september en februari. Als je je wil inschrijven voor de interessemomenten kan dit op deze pagina: Activiteiten overzicht

Als je je interesse wil opgeven voor commissie kan dat in dit formulier. Wil je nog wat weten over de commissie kun je altijd mailen naar het bestuur of gewoon even langs lopen op het kantoor!

Eerstejaars Opstart Commissie

De Eerstejaars Opstart Commissie, afgekort EOC, is een commissie van de studievereniging Leeghwater voor studenten van de faculteit werktuigbouwkunde op de TU Delft. Deze commissie houdt zich bezig met, zoals de naam al suggereert, het helpen opstarten van de nieuwe eerstejaars studenten. Dit doen ze door leuke en gezellige activiteiten te organiseren om elkaar beter te leren kennen en om gewoon een leuke avond of middag neer te zetten. Elk jaar worden de leden van de EOC opgevolgd door nieuwe eerstejaars studenten die zich aan het einde van hun eerste en het begin van hun tweede jaar willen inzetten voor de studievereniging en het organiseren van activiteiten voor de eerstejaars. De leden van deze commissie zijn ook altijd aanwezig bij het eerstejaarsweekend om daar een spelletjesdag te organiseren.

Contact: eoc@leeghwater.nl

Leden

menu