Lustrum Reis Commissie

Bijna alle evenementen, publicaties en activiteiten van Leeghwater worden georganiseerd door commissies. Een commissie bestaat uit studenten die hier naast hun studie mee bezig zijn. Ze organiseren reizen, lezingen, sport-, carrière activiteiten en verscheidene borrels en feestjes! Wil je meer info over de commissies die er allemaal zijn? Klik op de foto's hieronder!

Er zijn commissies die starten in september en februari. Als je je wil inschrijven voor de interessemomenten kan dit op deze pagina: Activiteiten overzicht

Als je je interesse wil opgeven voor commissie kan dat in dit formulier. Wil je nog wat weten over de commissie kun je altijd mailen naar het bestuur of gewoon even langs lopen op het kantoor!

Lustrum Reis Commissie

De Lustrumreis Commissie verzorgt de reis die de kroon spant wanneer het gaat om de reizen binnen Leeghwater, namelijk een 3-weekse intercontinentale reis. Deze reis zal het 31e lustrumjaar afsluiten in de zomer.

Samen met 30 olifanten en 3 professoren zal de lustrumreis op avontuur gaan om te zien hoe de lokale prachtige Werktuigbouwkunde in theorie en praktijk wordt toegepast. Tijdens de reis zullen we niet alleen toekijken, maar ook diepe sporen achterlaten. De meegereisden zijn namelijk allemaal eind bachelor of masterstudenten en zullen zich niet inhouden om de universiteiten, bedrijven en mensen te voorzien van hun kennis. De olifanten brengen natuurlijk buiten hun kennis ook sfeer.

De volgende Lustrumreis zal plaatsvinden in de zomer van 2023. De locatie van deze reis is nog geheim. De uitverkoren reizigers zullen een case binnen het bedrijfsleven afronden in duo's om hun kennis aan te tonen. De ervaring opgedaan tijdens deze case zal natuurlijk tijdens de reis veelvuldig worden besproken.

Contact: grand-tour@leeghwater.nl

Leden

menu