Lustrumweek

12-12-2017

Vrijdag 15 december is het zover en bestaat de oudste studievereniging van de Benelux officieel 150 jaar! Deze gebeurtenis laten wij niet zomaar aan ons voorbij gaan. We luiden dit dan ook in met het Lustrumgala - 150 jaar Leeghwater. Onder genot van de deuntjes van de Groover Big Band, Phoenix Funk Foundation, DJ PJ en een knallende vuurwerkshow om 00.00 zullen wij ons lustrum feestelijk openen.

De week die daarop volgt bestaat uit vier dagen, op de maandag is de Automotive dag. Op deze dag zal in de lunch de Lunchlezing van Pal V, over vliegende auto's met een gratis broodje Leo bij inschrijving, plaatsvinden. In de middag racen we door naar de Lustrumlezing van Carice Cars over Elektrische klassieke auto's met gratis borrel bij inschrijving. Ook zal als voorproefje voor de winterdag deze hele dag al een ijsbaan op het voorplein van de Faculteit 3mE liggen. Voor schaatsen zijn gezorgd, dus kom een rondje wagen!

Genoeg van alle auto's? Tijd voor wat winterpret! Op de Winterdag zal de gehele dag het winterplein op het voorplein aanwezig zijn. Kom dus een rondje wagen op de ijsbaan en lekker opwarmen met een warm drankje bij Quooker of gratis broodjes Unox halen! Genoeg van alle kou? Kom dan naar de Lustrumlezing over Cyberwar met gratis borrel bij aanmelding via Facebook en drink achteraf met ons een paar lekkere biertjes in de Hal bij de de Hoofdingang van 3mE.

Het is woensdag tijd om van dat winterdipje af te komen en daarom staat deze dag in het teken van de zon! Op de Zomerdag kun je de gehele dag lekker in onze lounge bijkomen met een gezond sapje. Om 17:00 gaat 't Lagerhuysch open en niet veel later begint de Zomer BBQ. Door een leuke sponsoring van Grolsch komt, voor slechts 3,- euro, een professionele cateraar voor jou lekker barbecueën. En laat dit nu een goede bodem zijn voor het Zomerfeest, neem je zwembroek mee, want er zullen limbo-wedstrijden, hottubs en andere zomerse activiteiten zijn!

Tot slot is het tijd om de kerstvakantie in te luiden met tot slot op de donderdag, de Leeghwaterdag. Op deze dag bieden wij iedereen een goede brunch aan. Dan is het goed gevulde lunchpauze, het is namelijk tijd voor een lekker stuk gebak. Als kers op de taart zal de Kalender Commissie in de lunchpauze hun Vrouwenkalender presenteren, waarna er de mogelijkheid is om van alle modellen een handtekening te scoren. Vervolgens zal de Symposium Commissie hun thema en locatie onthullen. Zijn we dan al klaar voor de week? Nog niet! Vanaf 17:00 is er een afsluitende borrel met als belangrijk hoogtepunt, het Tafelvoetbaltoernooi. Er liggen mooie prijzen te wachten, dus schrijf je in!

menu