view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Business Tour & Case Committee

Olifanten zijn normaal gewend om in de buurt te blijven van poelen. Of dit nou water is, wat de olifanten in Afrika heel graag hebben, of kennis, wat de Delftse olifanten zeer graag bemachtigen. Maar niet altijd is dit de enige plek waar ze te vinden zijn. Olifanten zijn trekdieren die het niet erg vinden even een eind te reizen om een nieuwe poel met water danwel kennis te vergaren. Rondkijken en de wereld tot eigen maken is ook iets wat de olifant graag doet. Het is bekend dat Afrikaanse olifanten tot wel 32.000km2 tot hun territorium toerekenen. De Delftse olifant heeft deze eigenschap nog meer, deze is vaak bereid gigantische afstanden af te leggen om nog meer van de wereld te zien, en daar nóg meer kennis en ervaringen te verwerven en de wereld eigen te maken. De Delftse olifant staat graag voor een uitdaging. Hij of zij wordt graag uitgedaagd met een lastige case of een probleem waar andere bedrijfsdieren mee zaten of nog steeds mee zitten. Om deze redenen gaat de Delftse olifant graag op Tour, 6 dagen met zijn mooie medeolifanten rondtrekken, uitgedaagd worden en met elkaar een mooie tijd beleven.

Op donderdag 18 mei tot en met dinsdag 23 mei trekt er weer een grote groep met Delftse olifanten 6 dagen eropuit, op Tour om wedermaal dit jaar zijn lijst met geweldige ervaringen uit te breiden, cases op te lossen bij 4 cases bij technisch hoogstaande bedrijven met in het weekend een geweldige break om zijn prestaties af te pilsen. Wees er bij!

Wij zijn als Business Tour and Case Committee enthousiast om deze geweldige Tour te mogen organiseren dit jaar, en verwachten dat jullie er net zo veel zin in hebben als wij!

Met opgeheven Slurf en blik op de horizon,

De Business Tour and Case Committee 149

Activiteiten

Business Tour 18 mei t/m 23 mei 2017
4 Cases TBA, Witteveen+Bos, NS en meer

Functies

Voorzitter Carmen Koetsier
Secretaris Deanne van der Slikke
Penningmeester Mees van Vondelen
Commissaris Extern Tour Tycho van der Zijden
Commissaris Extern Case Pieter Bergstein
Commissaris Logistiek  Thomas Barendse
QQ'er Daan Ratering

Contact

Business Tour and Case Committee btcc@leeghwater.nl

 

VIRO
App store
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb