view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Jaarboek Redactie

Eikenhouten lagers

Lieve Olifanten,

80 Jaar lang hebben we al mogen genieten van het drukwerk vol met herinneringen, grappen, commissie- en bestuursgeschriften, foto's, statistieken en Olifanten. Lagen aan generaties zijn voorbij gekomen. Oorlogen en rampen zijn doorstaan en momenten van vreugde en geluk zijn met passie in het boek opgenomen. Het Jaarboek, geschreven door de Jaarboekredactie, is zo sterk en veelzijdig als een olifant en zal nog vele jaren onze leukste momenten opgraven als een gelagerde graafmachine. Want "Gelagerd" is het thema van deze fantastische jubileumeditie.

De eerste rollagers waren al meer dan 2000 jaar geleden gemaakt van hout. De ontwikkeling van lagers was revolutionair voor de technologie. Men kon voertuigen maken die soepeler konden rollen, werktuigen die het werk makkelijker en lichter maakten en turbines die energiesoorten kunnen opwekken die daarvoor ongekend waren. Kijk maar om je heen, zonder lagers zou deze wereld er een stuk stroever uitzien. Omdat de eerste rollagers van hout werden gemaakt, is een lager een passend symbool en werktuig voor het Eiken jubileum van het Jaarboek van Gezelschap Leeghwater.

Dit jaar mag de 149ste Jaarboekredactie het Jaarboek voor het jaar 2016-2017 vormgeven. In het Jaarboek zetten we de informatieve en leuke stukken over het bestuur, de commissies, de studieverenigingen, masterdisputen en de dreamteams. Daarnaast komen er foto's van Olifanten in en schrijven we veel interessante, grappige en leuke verhalen, statistieken en interviews. Om die stukken te schrijven, doen we mee aan de activiteiten van Gezelschap Leeghwater of gaan we een dagje erop uit om mensen te interviewen. Verder wordt de lay-out van het Jaarboek ontworpen en moet er onderhandeld worden met de drukker. In de beunmiddagen en -weekenden werken we lekker door, om de stukken tot een prachtig Jaarboek te verwerken. Houd je van schrijven of heb je een goed oog voor detail en opmaak? Twijfel er dan niet aan om bij de Jaarboekredactie te komen!
 


Met opgeheven Slurf,

De 149ste Jaarboekredactie van Gezelschap Leeghwater
 

Functies

Hoofdredacteur Jitske de Vries
Secretaris Suzanne Rademaker 
Penningmeester Jim Kieft 
Eindredacteur Meltem Coroz
Commissaris Kopij Rutger Dirks 
Commissaris Lay-Out Esmée Mooldijk 
QQ'er Tobias Stinenbosch

Contact

Jaarboek Redactie jaarboekredactie@leeghwater.nl

 

VIRO
PPMselect
Windows store
Magnet.me

Realisatie: verenigingenweb