view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Lustrumreis Commissie

De Lustrumreis Commissie verzorgt de reis die de kroon spant wanneer het gaat om de reizen binnen Leeghwater, namelijk een 3-weekse intercontinentale reis. Deze reis zal het 30e lustrumjaar afsluiten in de zomer.

Samen met 30 olifanten en 3 professoren zal de lustrumreis op avontuur gaan om te zien hoe de lokale prachtige Werktuigbouwkunde in theorie en praktijk wordt toegepast. Tijdens de reis zullen we niet alleen toekijken, maar ook diepe sporen achterlaten. De meegereisden zijn namelijk allemaal eind bachelor of masterstudenten en zullen zich niet inhouden om de universiteiten, bedrijven en mensen te voorzien van hun kennis. De olifanten brengen natuurlijk buiten hun kennis ook sfeer.

De volgende Lustrumreis zal plaatsvinden in de zomer van 2018. De locatie van deze reis is nog niet bekendgemaakt, maar het wordt een fantastische reis om nooit meer te vergeten. De uitverkoren reizigers zullen een case binnen het bedrijfsleven afronden in duo's om hun kennis aan te tonen. De ervaring opgedaan tijdens deze case zal natuurlijk tijdens de reis veelvuldig worden besproken.

Wij, de Lustrumreis Commissie (Grand Tour Committee), zien een gave tocht ontstaan naar nog onbekende locaties. Samen kijken wij er naar uit om de kudde te leiden naar een fantastische reis.

Met reizende Slurf,

De Lustrumreis Commissie 150
Grand Tour Committee 150

Lustrumreis 23 juli 2018 tot 12 augustus 2018

 

Functies

Voorzitter Rutger Ham
Secretaris Wouter van der Wal
Penningmeester Rogier Dinkla
Commissaris Logistiek Naomi Dommerholt
Commissaris Externe Betrekkingen Sanne Buisman
QQ'er Coen Bakker
QQ'er Tycho van der Zijden

Contact

Lustrumreis Commissie grandtour@leeghwater.nl

 

PPMselect
Windows store
Magnet.me
Talenture

Realisatie: verenigingenweb