view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Rally Commissie

Al eerder dan 149 voor Christus gebruikte men olifanten voor allerlei nuttige taken. De veelzijdigheid van de olifant bracht niet alleen de mogelijkheid om grote krachten uit te oefenen en bijvoorbeeld bomen te ontwortelen maar ook voor transport was dit dier geweldig. Tot op de dag van vandaag zijn olifanten helden in het transport.

Om dit te bewijzen organiseert de Rally Commissie van Gezelschap Leeghwater ieder jaar twee rally’s. Hierbij zoeken meerdere olifanten in FANTastische auto’s de weg door mooie landschappen en langs prachtige vergezichten, om aan het eind van de dag helemaal los te gaan zoals alleen Delftse olifanten dat kunnen.

Er worden twee rally’s georganiseerd: een weekendrally in het voorjaar en een dagrally in het najaar. Rally 14 is al van start gegaan met de voorbereidingen van een onvergetelijke speurtocht door de Benelux. Deze tochten zijn niet eenvoudig, maar olifanten zijn in staat overal de weg te vinden dankzij het briljante reukvermogen van hun prachtige slurven. Om er dus zeker van te zijn dat iedereen de finish haalt moet er minimaal één werktuigbouwolifant in iedere auto zitten.

Inschrijvingen zijn mogelijk via de Leeghwatersite. Wij zien het liefst zoveel mogelijk olifanten bij de rally verschijnen, die hun dorst naar benzine en fant komen lessen. Schrijf je dus in met je huis, commissie, projectgroep, club of een vriendengroep en laat zien waarom olifanten zo geweldig zijn.

Voor vragen, suggesties of inschrijvingen kun je terecht bij rally@leeghwater.nl.

RPM hoog,

Rally 14

Activiteiten

Weekendrally 9, 10 en 11 juni 2017
Rally afterborrel 21 Juni 2017
Dagrally Oktober 2017

Functies

Voorzitter Jasper van Dongen
Secretaris Helene Blok
Penningmeester Maximiliaan Pieter Jan van den Lof
Commissaris Logistiek 14 Marc Kramer
Commissaris Logistiek 1+4+9 George Vonhoff
Commissaris Promo Jessie van Dam
QQ'er Bart van Eeden

Contact

Rally Commissie rally@leeghwater.nl

 

VIRO
PPMselect
App store
Windows store

Realisatie: verenigingenweb