view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Slurf Redactie

Een belangrijk orgaan van Gezelschap Leeghwater is de Slurf. Deze redactie zorgt ervoor dat er vijf keer per jaar een mooi tijdschrift op je deurmat valt. Buiten de leden van het Gezelschap wordt ook de Vereniging Oud Leeghwater bereikt met deze mooie glossy. In onder andere het VOL-interview geeft een alumnus elke editie weer tips aan de huidige studenten.

Elke editie opnieuw wordt er uitgeleefd naar het beroemde Slurfweekend. Een heel weekend is de redactie dan op het Leeghwaterkantoor te vinden. Daar werkt ze hard om, onder toeziend oog van le Monsieur, de Slurf haar vorm te geven. Buiten het harde werk zijn er natuurlijk genoeg andere dingen aanwezig. Oud-Slurfers, Ice, Fant, zweetkaashotdogs, audio-visuele bijdrages van de SJ en tripjes richting de danzig zijn op elk weekend weer van de partij. Na een lange dag van Slurfen is het om 12 uur altijd weer haasten om op tijd de deur te openen. Dit alles weerhoudt de redactie er niet van om elke dag van het weekend weer om 10 uur voor de deur van het kantoor te staan. Op zondagavond wordt het weekend afgesloten met een laatste drankje in het Klooster, waarna alle Slurfers moe maar voldaan hun bed opzoeken. Een week later ligt het resultaat in de brievenbus en kijken de Slurfers met trots naar hun meesterwerk.

Lijkt het jou leuk om hier onderdeel van uit te maken? Laat dit dat weten aan een Slurfer of Bestuurder van Gezelschap Leeghwater.

Slurf Hoogh!

De Slurf Redactie

Functies

Hoofdredacteur Nico van Leeuwen
Eindredacteur Bob van der Windt
Secretaris Eva Schlosser
Commissaris Lay-out Jim Kieft
Slurf Jongste Daan Koetzier
Slurf Jongste Rudolf Keij
QQ'er Jan Horsthuis

Contact

Slurf Redactie Slurf@leeghwater.nl

 

PPMselect
Play Store
Windows store
Magnet.me

Realisatie: verenigingenweb