view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

University Tour Commissie

Om het studie-ondersteunende gedeelte van Gezelschap Leeghwater naar een hoger niveau te brengen, is de University Tour Commissie in het leven geroepen. De naam verhult niet al te veel, want de commissie organiseert een tour (reis) naar andere universiteiten, met het idee dat de Olifanten eens verder moeten kijken dan hun natuurlijke habitat. Naast de TU Delft zijn er natuurlijk genoeg andere plekken om je op werktuigbouwkundig gebied te ontplooien, en daar is deze commissie voor.

De UTC is al flink in de weer met het uitzoeken van de beste universiteiten, en hen dan een kans te geven om te laten zien wat zij (en hun stad) te bieden hebben aan ons Olifanten. Een Olifant haalt toch ook z’n Slurf op voor pinda’s die niet van de beste kwaliteit zijn?

Daarom is het belangrijk dat je een kijkje in de keuken kunt nemen, voordat jij een half tot twee jaar van je studententijd terecht komt bij een universiteit waar jij het niet gezellig hebt!

Begin november zullen we reizen naar nog onbekende bestemming reizen, om te zien hoe het er bij andere universiteiten aan toe gaat. 

Functies

Voorzitter Ires van Veen
Secretaris Larissa Mulder
Penningmeester Job Schouten
Commissaris Logistiek Pieter Bergstein
Commissaris Externe Betrekkingen Jelle Boelens
QQ’er Bart van Eeden

Contact

University Tour Commissie utc@leeghwater.nl

 

VIRO
PPMselect
Windows store
Talenture

Realisatie: verenigingenweb