Onderwijs in coronatijd

11-11-2020

Het eerste kwartaal van academisch jaar 2020-2021 is inmiddels afgesloten. In verband met het coronavirus ziet het onderwijs er momenteel wat anders uit dan in andere jaren.

De studenten werken momenteel voornamelijk vanuit huis en zien weinig van wat er op de faculteit gebeurt. Onder de huidige omstandigheden wordt er hard gewerkt om de studenten nog steeds optimaal in hun behoeften te voorzien. Zo zijn er afgelopen periode door Gezelschap Leeghwater wegwijscolleges, online studeertrainingen en tentamentrainingen georganiseerd. Daarnaast is de aanmeldtermijn van de tentamens aangepast en kon er in de laatste twee weken van het kwartaal op 3mE gereserveerd worden om te studeren. Tot slot is dit jaar de nieuwe robotica-master van start gegaan.

Om iedereen op de hoogte te houden van de huidige omstandigheden en veranderingen die plaatsvinden rondom het onderwijs van de studie Werktuigbouwkunde, worden vanaf nu ieder kwartaal onderwijsupdates geplaatst op de website. Deze kun je hier vinden.

Partners

menu