Leeghwaternieuws december

01-01-2022

De vakantie is voorbijgevlogen en we zijn al aanbeland bij de tentamens van Q2. Helaas is online onderwijs weer een feit. 2022 gaat goed van start. Hopelijk hebben jullie een heerlijke kerstvakantie gehad met misschien wel een skivakantie en niet al te veel studie. Met nieuwe voornemens zoals bijvoorbeeld een vegan januari, je BSA halen of meer op bezoek bij je ouders.

In december zijn er gelukkig nog een paar activiteiten die door konden gaan, al dan niet op een iets andere wijze dan gepland.

Commissiediner + baco activiteit

Omdat de horeca gesloten was, had Café de V pakketjes uitgedeeld aan de commissieleden van Leeghwater. De BaCo had ook een crazy 54 georganiseerd waar alle commissies enthousiast aan meededen. Pittige opdrachten zoals 100 pushups, de kabouterdans perfect uitvoeren of met Strava een olifant maken. De rally had veruit gewonnen met 154 punten; een goede start van de commissie battle.

Dies Week

16 december was de verjaardag van Gezelschap Leeghwater. Deze werd ondanks de corona maatregelen goed gevierd. Achter 3mE stond een partytent waar leden langs konden lopen voor hun Dies pakketje, Almanak en ViT kalender. Het was goed bezocht en de pakketjes waren binnen no-time op. Er zijn nog genoeg kalenders over, dus kom er eentje bemachtigen op kantoor!

Tweedejaars activiteit in Louwman Museum

Omdat de huidige tweedejaars zo gedupeerd zijn door corona vorig jaar wilde Gezelschap Leeghwater hun een handje helpen in de verbinding zoeken met hun medestudenten. Daarom is op 17 december de tweedejaarsdag georganiseerd. Dit was ook nog nipt optijd voor de strengere maatregelen. De dag begon met een lunch bij Loetje. De hele ruimte zat vol met werktuigbouwers en de opkomst was hoog. Daarna gingen we met de hele kudde naar het Louwman Museum, het walhalla voor WB-studenten. Onder andere de auto's van James Bond, Elvis Presley en Sir Winston Churchill staan er. Voor iedereen die er nog niet is geweest, zeker een aanrader! Tip: trek er goed veel uurtjes voor uit, want er is veel te zien.

menu