view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Home

Nieuwsberichten

Bekijk alles
 • Mechnificent
  1 Maart barste Mechnificent los. De tiende verdieping van de Maassilo was omgetoverd tot perfecte feestlocatie. Met een goed aantal bezoekers en veel positieve reacties kan Leeghwater terugkijken op een geslaagd feest!

  Career week
  Tijdens de week van 27 februari heeft de Lecture and Career Committee een aantal interessante trainingen verzorgd voor een selectieve groep van 20 studenten. Trainingen die uiteenliepen van ‘Creative Thinking’ tot salarisonderhandelingen gaven de deelnemers een schop in de richting van persoonlijke ontwikkeling.

  Inhousdag Witteveen+Bos
  Op donderdag 9 maart verzorgde Witteveen+Bos een inhousedag op hun kantoor in Amsterdam. Naast de case en een aantal presentaties werden de 26 studenten verwend met een goede lunch en een heerlijk diner.

  LCC Startup lezing
  Maandag 20 maart kwamen er twee startups hun verhaal doen over het opstarten van een bedrijf. Dit waren Kartent en PicNic. Hun inspirerende verhalen gaven de aanwezigen kriebels om zelf ook te gaan ondernemen. Met een afsluitende borrel was het een goede afsluiting van de dag.

  Excursie Thialf
  De Thialf van Heerema Marine Contractors was in Rotterdam, wat een uitgelegen kans was om een bezoekje te brengen. De Excursie Commissie had een mooi programma geregeld en met 30 Olifanten werd de boot op dinsdag 21 maart bezocht. De grootte van de boot heeft zeker indruk gemaakt!

 • Nationale Studenten Enquête (NSE)
  Jouw deelname aan de NSE is belangrijk voor de TU Delft. Je mening over de sterke en verbeterpunten vormen waardevolle input voor nationale onderwijsrankings en interne verbeterplannen. Op deze wijze draag je bij aan de hoge kwaliteit van het onderwijs van de TU Delft. De NSE is de perfecte manier om aan te geven dat je trots bent om op je studie op de TU Delft. Als je de enquête nog niet hebt ingevuld, moet je er snel bij zijn. Hij is namelijk nog geopend tot zondag 12 maart. Check nog snel je mail en vul hem in!

  Tentamentrainingen Q3
  Zoals elke periode organiseert Gezelschap Leeghwater in Q3 ook weer tentamentrainingen voor twee herkansingsvakken van het eerste en tweede jaar. Om te bepalen welke trainingen wij gaan organiseren, wordt er gekeken naar de voorkeuren van de studenten. Op de Facebook group van Gezelschap Leeghwater is een poll aanwezig met alle vakken van vorige periode. Vul deze poll dus vooral in op goo.gl/51uz1T!

  Onderwijspanels
  Ben je een bachelor student en wil jij graag je mening geven over je vakken en het onderwijs in het algemeen? Vanaf de volgende week gaan er panels gevormd worden voor Q3 enQ4, deze panels komen een paar keer bij samen komen om de kwaliteit van het onderwijs te bespreken. Heb jij interesse om deel te nemen aan deze panels, kom dan langs op kantoor of stuur een mail naar bachelor@leeghwater.nl voor meer informatie. Wanneer je niet wilt deelnemen aan de panels, maar wel feedback wilt leveren op bepaalde vakken is het natuurlijk altijd mogelijk om dit naar de Commissaris Onderwijs Bachelor te mailen.

De Delftse Bedrijvendagen
AkzoNobel Masterclass
VIRO
PPMselect

Realisatie: verenigingenweb